Website la cheie pentru afacerile mici din Iași - Marksome

Site-urile create cu Profilurile Companiei Google vor fi dezactivate în Martie 2024

Website-ul afacerii dvs este încadrat aici. (cel cu extensie business.site) Veți rămâne fără website, fără trafic și fără poteniați clienți.

Care e faza?

Google te abandonează

Păi cum? Uite așa. Vezi anunțul mai sus

Vei rămâne fără singurul website

Acum câțiva ani ai făcut un website *gratuit*. Google ți-l ia și te lasă cu ochii în 🌞

Și ce-mi pasă mie?

Păi, clienții tăi te găseau prin el. Acum se vor duce la concurență.

Mă puteți ajuta?

Prețu, domnule, care e prețu?

Oferta noatră

Uite cum stă treaba. Cei mai mulți antreprenori caută să optimizeze costurile, we get that. Și noi facem asta, când e cazul. 

De asta am gândit o ofertă specială pentru antreprenorii Ieșeni care nu vor să rămână descoperiți. 

Vreau să văd cum ar arăta site-ul meu făcut de voi

Și noi vrem să ți-l arătăm!

Dar nu doar să ți-l arătăm, ci te lăsăm chiar să te uiți prin backstage! 🙂

admin și parola este: vreausite

Top 3 motive pentru care să ai un website al tău și doar al tău

1. Nu vă puteți baza pe platforme terțe (ex: OLX)

Aceste platforme pot oricând să vă taie accesul la baza lor de clienți pe n motive sau să crească tariful pentru listare de 10x fără vreo notificare din timp

Facebook este cunoscut pentru faptul că în ultimii 2 ani este din ce în ce mai instabil, cu politici și conturi de reclame restricționate pentru te miri ce motive. Este ca și cum ați avea afacerea în chirie pe viață, neavând siguranță 100% pe spațiul dvs.

Niciodată nu este recomandat să ne ținem “ouăle în același coș”. De ce am face asta cu afacerea noastră? Având un website, puteți atinge audiențe din Google Organic (gratuite) în timp, să faceți campanii de marketing mai complexe, dar aveți și siguranța “oglinzii” dvs. din online.

Au lucrat cu noi

În urma cu 3 ani când am decis sa ne deschidem propria afacere, am apelat la serviciile firmei Marksome si implicit la cunoștințele lui Vlad, cu care avem o relație pacient-doctor-prieteni de câțiva ani buni.
Citește mai mult Aveam nevoie de îndrumare pentru a realiza baza a ceea ce avea sa devină în curând din vis realitate, și cu multă răbdare Vlad și echipa ne-au explicat pas cu pas ce trebuie făcut pentru a ne face cunoscuți într-o piață medicală deja aglomerată și o perioada nu foarte favorabilă economiei, începutul pandemiei. Profitând de experiența și talentul lui Vlad am reușit să aducem afacerea după primul an de activitatea pe profit și să fim recunoscuți si recomandați pentru serviciile oferite. Ce consider că a ajutat în plus, în tot acest proces de colaborare este atitudinea profesională a echipei, spiritul tânăr care îi determină să lucreze cu spor chiar și în afara orelor de muncă, fiind disponibili pentru explicații suplimentare și o atitudine mereu pozitivă
Maxident
Cătălina
Se spune că pentru a atinge performanța este nevoie de o echipă care să înțeleagă exact ce înseamnă acest cuvânt cheie pentru fiecare companie în parte, care îi sunt obiectivele și cum se distinge pe piață.
Citește mai mult Echipa Marksome nu doar că a înțeles perfect dorințele noastre, ci ne-a ajutat să le depășim prin cele mai inedite idei implementate atât în mediul online, cât și în cel offline. Promptitudine, profesionalism și performanță sunt doar câteva cuvinte care descriu colaborarea noastră. Plăcerea de a conduce a căpătat contur în marketing grație specialiștilor Marksome. Ce consider că a ajutat în plus, în tot acest proces de colaborare este atitudinea profesională a echipei, spiritul tânăr care îi determină să lucreze cu spor chiar și în afara orelor de muncă, fiind disponibili pentru explicații suplimentare și o atitudine mereu pozitivă
BMW APAN MOTORS IAȘI
Elisabeta
I have known Vlad for many years now, as a Master's student, a pleasure to work with and also learn from. I admired his ability to fully invest in digital marketing projects, his enthusiasm about on-line marketing and business communication.
Citește mai mult I have invited Vlad to share students from his expertise in on-line marketing at the Faculty classes and at the Iasi Chamber of Commerce and Industry trainings and he shared his knowledge with talent, passionate and committed. Vlad is hard-working, conscientious, works excellent under pressure and also has volunteering experience.
UAIC
Anca

Și nu doar ei...

Suntem firmă serioasă

Băieți, contactați-mă, pronto! Am o misiune pentru voi

Zile:
Ore:
Minute:
Secunde:
Eu ți-am zis că nu mai ține mult..

AA, NU AM ZIS CĂ SUNT ȘI LOCURI LIMITATE, NU?

Treaba asta cu 974 lei...
nu ține prea mult.