Marksome - Ofertă Servicii Digital Marketing

Ți-am pregătit 3 pachete de Servicii Digital Marketing

Servicii de marketing completete la prețuri corecte

Pachet Servicii Basic

550
 • Setup 3 Campanii Google Ads
 • Setup 3 Campanii Facebook Ads
 • Raportare lunară a rezultatelor
 • Consultanță de specialitate

Pachet Servicii Gold

750
 • Setup 5 Campanii Google Ads
 • Setup 5 Campanii Facebook Ads
 • Setup 2 Campanii TikTok Ads
 • Raportare lunară a rezultatelor
 • Consultanță de specialitate
Popular

Pachet Servicii Marksome

2000
1750
 • Setup 7 Campanii Google Ads
 • Setup 7 Campanii Facebook Ads
 • Setup 5 Campanii TikTok Ads
 • SEO on-site
 • E-mail marketing (2 newslettere/lună)
 • Linkbuilding în măsura bugetului agreat
 • Raportare lunară a rezultatelor
 • Consultanță de specialitate

Ai nevoie de o ofertă personalizată?

Sună acum!

Cum vom lucra?

1. Briefing

Vom evalua situația în care se află brandul tău și îți vom face o propunere.

2. Darea în lucru

După ce ți-am înțeles afacerea, industria și clienții, vom structura o strategie care să ghideze acțiunile de marketing.

3.  Evaluarea

După ce s-a terminat perioada de rulare a campaniilor, vom întocmi un raport în care vom evalua toate acțiunile întreprinse și ce rezultate au avut ele.

 

Răspunsuri la întrebări pe care încă nu le-ai pus

1. Aveți nevoie de acces la conturile mele de social media sau e-mail?

NU vom cere niciodată parolele la conturile personale. Vom lucra prin intermediul conturilor de business și prin folosirea opțiunilor de oferire a accesului atât în cazul conturilor de Google, cât și paginilor de Facebook și conturilor de Facebook Ads.

2. Sunt campaniile de Digital Marketing eficiente?

Campaniile de Marketing Digital sunt eficiente atunci când scopul și strategia sunt bine definite. Campaniile de Marketing Digital pot fi optimizate să aducă rezultate în funcție de buget și condițiile pieței. Condiția de bază a succesului acestor campanii este ca mixul de marketing să fie bine optimizat, atât din punctul de vedere al promovării cât și al prețului, plasamentului și al produsului.

3. Când apar primele rezultate?

Rezultatele încep să apară chiar din prima lună de colaborare. Totuși, e important de reținut faptul că în momentul în care lansăm campanii pe Facebook Ads și pe Google Ads, este nevoie de o perioadă de testare și după de învățare, în care atât noi ca marketeri calibrăm setările pe partea noastră, dar și algoritmul învață ce ne dorim să obținem.

4. Cum se ține legătura Client – Agenție?

Legătura Client – Agenție este realizată prin intermediul unui manager de proiect care urmărește îndeaproape stabilirea și executarea strategiei agreate. Managerul de proiect va stabili de comun acord ședințe în care veți discuta despre cum se desfășoară campaniile și ce actualizări pot fi implementate.

5. Prețul pachetului include bugetul pentru reclame?

Prețul pachetului include numai taxa de agenție deoarece bugetul pentru reclame variază în funcție de nevoile companiei. Bugetul de advertising va fi mereu sub controlul tău, nu va trebui să plătești banii către pentru buget în avans către noi. Plătești numai ce se folosește.

 

Despre noi

Performanță și rezultate în Marketingul Digital

Noi, cei de la Marksome, ne prezentăm ca agenția de digital marketing și webdesign din Iași la care apelezi când ai nevoie ca prezența ta online să îți reflecte cu adevărat businessul.

Experiență

Servicii concrete la prețuri corecte

Marketing

Dincolo de promovare

Locație

Iași, România

Cine suntem

Esența Marksome se bazează pe conceptul de servicii complete și interconectate.

Filozofia noastră

Mai mult decât Ads, avem în vedere ca websiteul să fie pregătit pentru generarea vânzărilor la potențialul adevărat.

Cum lucrăm

Pentru cele mai bune rezultate ne concentrăm pe o abordare integrală de marketing care ia în calcul nu numai cum ajunge un client să facă cunoștiință cu un brand ci și cum ajunge să facă achiziția.

Testimoniale

Suntem mai mult decât o agenție de marketing online

În urma cu 2 ani când am decis sa ne deschidem propria afacere, am apelat la serviciile firmei Marksome si implicit la cunoștințele lui Vlad, cu care avem o relație pacient-doctor-prieteni de câțiva ani buni. Aveam nevoie de îndrumare pentru a realiza baza a ceea ce avea sa devină în curând din vis realitate, și cu multă răbdare Vlad și echipa ne-au explicat pas cu pas ce trebuie făcut pentru a ne face cunoscuți într-o piață medicală deja aglomerată și o perioada nu foarte favorabilă economiei, începutul pandemiei. Profitând de experiența și talentul lui Vlad am reușit să aducem afacerea după primul an de activitatea pe profit și să fim recunoscuți si recomandați pentru serviciile oferite. Ce consider că a ajutat în plus, în tot acest proces de colaborare este atitudinea profesională a echipei, spiritul tânăr care îi determină să lucreze cu spor chiar și în afara orelor de muncă, fiind disponibili pentru explicații suplimentare și o atitudine mereu pozitivă.

Cătălina Stan, Maxident

Testimoniale

Suntem mai mult decât o agenție de marketing online

Se spune că pentru a atinge performanța este nevoie de o echipă care să înțeleagă exact ce înseamnă acest cuvânt cheie pentru fiecare companie în parte, care îi sunt obiectivele și cum se distinge pe piață. Echipa Marksome nu doar că a înțeles perfect dorințele noastre, ci ne-a ajutat să le depășim prin cele mai inedite idei implementate atât în mediul online, cât și în cel offline. Promptitudine, profesionalism și performanță sunt doar câteva cuvinte care descriu colaborarea noastră. Plăcerea de a conduce a căpătat contur în marketing grație specialiștilor Marksome.

ELISABETA, BMW APAN MOTORS

Clienți cu care am colaborat